Søg
Close this search box.
Blomsterbede.

Oplev naturterapi

Arrangementet er desværre fuldt booket

Kom med når DepressionsForeningen torsdag d. 30. juni afholder arrangementer i de smukke terapihaver i Aalborg og Hørsholm. Haverne er baseret på den nyeste forskning i naturterapi.

Tilmelding:
Nederst på denne side kan du tilmelde dig.
Du kan tilmelde dig turen i enten Aalborg eller Hørsholm. Begge ture afsluttes med en sandwich i parken. Under besøget i terapi-haverne afprøver vi forskellige naturterapeutiske øvelser og vi hører om den faglige baggrund for naturhaveterapi.

Benyt dig af det sjældne tilbud og skriv et par linjer om, hvorfor du ønsker at deltage. Der er begrænset antal pladser, og vi kan desværre ikke imødekomme alle, så det er efter relevans og først til mølle. Det koster kun 25 kr. at deltage for medlemmer af foreningen og 75 kr. for ikke-medlemmer. Sandwich og vand er inkluderet i prisen.

Beskrivelse: 

Aalborg: Oplev terapihaven Aurora
Torsdag d. 30. juni 2022 kl. 16.30 – 19.30Naturterapihaven Aurora placeret lidt uden for Aalborg tilbyder blandt andet naturterapi-og rehabiliteringsforløb for stressramte og mennesker, der lider af depression og angst. Forløbene er udviklet i samarbejde med førene danske forskere i naturterapi.

Turen i haven ledes af projektleder, underviser og psykoterapeut Annette Wibæk, der har solid terapeutisk erfaring fra behandling og undervisning af mennesker med depression, stress og angst.

Kom og oplev naturterapeutiske øvelser, hør om de de virkningsfulde mekanismer i naturterapi og hvordan terapihaver er indrettet for at hjælpe og gavne menesker allermest. Vi afslutter oplevelsen med let fællesspisning, med sandwich, der er inkluderet i prisen.  

Læs mere om haven her: https://www.terapihaven-aurora.dk/?s=forside

Hørsholm: Oplev terapihaven NacadiaTorsdag d. 30. juni 2022 kl. 16 – 19
Terapihaven har eksisteret siden 2011 og hører under Københavns Universitet, hvor den danner rammen om forskning inden for naturbaseret terapi.

Omvisningen indledes af et oplæg om Naturbaseret terapi ved Dorthe Varning Poulsen ((f. 1964) Fysioterapeut, MSc i Idræt og Velfærd og ph.d.) fra Københavns Universitet.

Herefter er der grupperundvisning og mulighed for at gå rundt på egen hånd.

Læs mere om haven her: https://ign.ku.dk/terapihaven-nacadia/ og foreningens artikel om Nacadia fra første udgave af medlemsbladet Balance i 2021 https://depressionsforeningen.dk/wp-content/uploads/4197464-Balance-1-2021_org.pdf

Tilmeld dig her:
OBS: Tilmeld dig senest søn. d. 26. juni 2022. Du vil modtage besked d. 28. juni, om du har fået en plads.
Arrangementet er desværre fuldt booket

Af Sofie K. Bengtsen

Andre nyheder

Del nyhed