Søg
Close this search box.

Find den rette hjælp – Pop-up café for unge 20/4 UDSAT

Kom og vær med til et eventet “Find vej til den rette hjælp” d. 20. april kl. 17-20

UDSAT – vi vender tilbage med ny dato. Vi ser frem til at byde dig velkommen til andre af vores arrangementet. 

Forskellige foreninger og organisationer med fokus på mental sundhed fortæller om deres respektive tilbud for unge med mental sårbarhed.

MØD THUREA:
Mød DepressionsForeningens ungeambassadør Thurea Al-Rahbi Håkonsson, der vil fortælle hendes personlige historie med bipolar lidelse, og hvordan hun har fået hjælp. Hun arbejder for at bryde tabu og åbne samtalen om psykisk sårbarhed, blandt andet i hendes podcast “The Mental Cuties Club”. 

MØD ORGANISATIONERNE:
Angstforeningen, Psyk-Info, Fountainhouse, Sabaah, Center for Mental Sundhed og DepressionsForeningen vil alle fortælle om deres specialiserede hjælp til dig og andre med mentale udfordringer. Læs mere nedenfor. 

Efter introduktionen er der mulighed for at hænge ud med menneskerne bag talks’ne og de andre deltagere – med snacks og drinks til. 

Begivenheden er helt gratis. Tilmeld dig i formularen herunder.

Tilmelding

Dato: 20/4 kl. 17-20 i Café Blom, Studiestræde 5

Programmet ser du her:
17:00-18:00 Ankomst, velkomst & Talk v. Thurea ”Min vej til den rette hjælp”.
18:10-19:10 Mød organisationerne – hvem er de og hvad tilbyder de unge med mental sårbarhed? Du kan møde DepressionsForeningen, Sabaah, Psyk-Info, Fountainhouse, Angstforeningen & Center for Mental Sundhed
19:15-19:45
 Mingling, snacks & drinks – tid til at tale med hinanden og repræsentanterne
19:45-20:00 Afrunding & tak for i aften

Lidt om hvem du møder:

  • DepressionsForeningen vil fortælle om deres målrettede hjælp til unge mennesker med depression og bipolar lidelse, fx selvhjælpsgrupper, social café, telefonrådgivning samt arrangementer og events for unge.
  • Angstforeningen vil fortælle om deres målrettede hjælp til unge mennesker med angst, fx selvhjælpsgrupper, telefonrådgivning og arrangementer og events for unge.
  • Psyk-Info vil fortælle om deres arbejde for bedre information, hjælp og rådgivning til unge med mental sårbarhed i Region Hovedstaden.
  • Sabaah vil fortælle om deres arbejde for bedre vilkår og fællesskaber for LGBT+ personer med minoritetsetnisk baggrund.
  • Fountainhouse vil fortælle om deres arbejde for at skabe fællesskaber for psykisk sårbarhed, herunder ‘Ungehuset’ og diverse fællesskabsbaserede aktiviteter.
  • Center for Mental Sundhed vil fortælle om deres kommunale tilbud for unge med mental sårbarhed i Københavns Kommune.

Tilmeld dig her:

UDSAT – vi vender tilbage med ny dato. Vi ser frem til at byde dig velkommen til andre af vores arrangementet.

Andre nyheder

Del nyhed