Søg
Close this search box.

Om psykisk sygdom – ensomhed, afmagt og håb | Musikforedrag med Me and Maria

Kom med til musikforedrag med ME AND MARIA, der er en dansk duo. Me and Maria fortæller om at være pårørende til en psykisk syg mor, der har begået selvmord.
De tager fat på de store temaer i livet, inklusive sorg, ensomhed og afmagt, men efterlader publikum altid med en følelse af håb.

ME AND MARIA har spillet koncerter over hele landet og har siden 2018 afholdt musikforedrag om deres oplevelser som pårørende. De spiller musik til ‘mennesket bag sygdommen’. Duoen har deltaget i DR1 “Lys på den Lukkede” og “Go´Morgen Danmark, CPH:DOX og Go’aften Live TV2.

De skriver melodiske dansksprogede sange og har udgivet fire albummer. Find det seneste album, “Strejf af fred”, på YouTube, Spotify m.m. https://www.youtube.com/@MEANDMARIA

Tidspunkt: Onsdag d. 26. april kl. 19-21
Sted: Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4, 9000 Aalborg
Pris: 50 kr.  Køb billet her:
[otw_shortcode_button href=”https://depressionsforeningen.dk/vare/billet-til-musikfortaelling-med-me-and-maria-aalborg/” size=”large” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-green” target=”_blank”]Køb billet[/otw_shortcode_button]

OBS: Seneste dato for betaling fredag d. 21. april eller indtil der er udsolgt. Der er begrænsede pladser.

Arrangeres af Bedre Psykiatri i samarbejde med DepressionsForeningen.

Andre nyheder

Del nyhed